چگونه میتوان دامین اتوریتی را افزایش داد؟


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : چهار شنبه 28 اسفند 1398
بازدید : 182
نویسنده : z.omi

در این مقاله قصد داریم اعتبار دامنه و راهکارهای افزایش ان را مورد بحث قرار دهیم.

دامین آتوریتی و پیچ آتوریتی، اصطلاح جدیدی درزمینهٔ سئو نیست. اولین بار کمپانی ساکن مانتین ویو بود که با استفاده از پیچ رنک به‌عنوان یکی از چندین عامل مؤثر بر رتبه‌بندی نتایج گوگل استفاده کرد این فاکتور که عددی بین 1 تا 10 است معیار مناسبی برای تعیین میزان محبوبیت و اعتبار سایت شما از دید بازدیدکنندگان بود. سپس گوگل به‌طور رسمی اعلام نمود که دیگر استفاده از PageRank برای انتخاب جایگاه سایت‌ها در صفحه نتایج جستجو استفاده نمی‌کند.

 

بعدازآن شرکت‌های مختلفی اقدام به طراحی نمونه شبیه به PageRank گوگل کردند؛ که شرکت MOZ (معتبرترین شرکت سئو و بهینه‌سازی سایت در دنیا) یکی از آن‌ها است. امتیازی که توسط MOZ به سایت‌ها داده می‌شود به‌عنوان ابزاری برای پیش‌بینی رتبه هر سایت در موتورهای جستجو محسوب می‌شود. دامین آتوریتی با اعدادی بین 1 تا 100 تعریف می‌گردد و هرچه برای یک سایت بزرگ‌تر باشد، نشان‌دهنده اعتبار بیشتر سایت است.

در ادامه به شما بیان خواهیم کرده که اعتبار دامنه چیست و چه تأثیری در سئو دارد؟ چرا باید آن را افزایش داد؟ با ما همراه باشید

 

دامین آتوریتی (Domain Authority) یا اعتبار دامنه چیست؟

دامین آتوریتی، Domain Authority یا به‌اختصار DA یکی از پارامترهایی است که توسط شرکت ماز برای تحلیل و آنالیز سایت‌ها ارائه‌شده است درواقع معیاری برای بررسی قدرت و اعتبار دامنه یک سایت محسوب می‌شود.این پارامتر به‌صورت عددی بین ۱ تا ۱۰۰ نمایش داده می‌شود. این عدد هرچقدر بزرگ‌تر باشد، بیانگر اعتبار و ارزش بالاتر سایت نزد گوگل و سایر موتورهای جستجو خواهد بود.
به‌طورکلی سایتی که اعتبار صفحه بالاتری دارد در مقایسه با رقبای خود می‌تواند جایگاه بهتری در صفحه نتایج جستجو کسب کند. ولی این نکته مهم را نیز به یاد داشته باشید که داشتن اعتبار دامنه بالاتر بیانگر سئوی بهتر نیست.

شرکت ماز در بیشتر مقالاتی که در ارتباط با DA منتشر می‌کند به این نکته اشاره می‌کند که Domain authority یک پارامتر نسبی به شمار می‌آید که برای مقایسه سایت‌های مختلف می‌توان از آن استفاده کرد.
بنابراین دامین آتوریتی را به‌عنوان یک فاکتور مطلق در نظر نگیرید. در حقیقت معیار ما گوگل است. الگوریتم‌های گوگل بیش از 200 فاکتور مختلف را برای رتبه‌بندی سایت شما لحاظ می‌کنند درحالی‌که دامین آتوریتی MOZ حدود 40 معیار را موردبررسی قرار می‌دهد.

 در حالت کلی سایت هایی مانند ویکیپدیا و گوگل که جز بزرگترین سایت های دنیا هستند، دارای دامین آتوریتی 100 هستند. از طرف دیگر، سایت هایی که متعلق به کسب و کارهای کوچک می باشند، هنوز از بک لینکی برخوردار نیستند و در ابتدای کار هستند، دامین آتوریتی 1 دارند.





:: برچسب‌ها: دامین اتوریتی ,

مطالب مرتبط با این پست :

می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان مقالات مفید و کاربردی و آدرس abcdez.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com